Body Scrub Turmeric The Beauty Hacks ~ Scrub Berasaskan Kunyit Untuk Kecantikan Kulit - Faizzah Amir

Thursday, 14 May 2020

Body Scrub Turmeric The Beauty Hacks ~ Scrub Berasaskan Kunyit Untuk Kecantikan Kulit



Siapa kat sini suka body scrub? At least seminggu sekali kan? Lulur-lulur... Bagi sental sikit daki-daki dan kulit mati yang bertapak kat kulit tu.. Hahaha.. Yela kadang daki ni kadang sental macam mana pun degil tak mau tanggal. Lagi-lagi tang kat bawah lengan, lutut dan siku. Tak syok la kalau part yang lain bersih yang tu tak bersih.


Ok aku nak recommend kat korang produk body scrub dari The Beauty Hacks ni. Body Scrub Turmeric. Atau dalam bahasa melayunya scrub kunyir or lulur kunyit. Kunyit yang kita memang tau banyak fungsi kunyit untuk kecantikan bukan je sebagai bahan masakan je hehehe.. Antaranya mengatasi kulit berminyak, melewatkan proses penuaan, melembutkan kulit merekah di bawah tumit dan banyak lagi la.



Ok jom sambung balik cerita pasal Body Scrub Turmeric ni. First guna benda ni aku rasa macam wuuuu nak duduk lama dalam bilik air la macam ni... Bau scrub ni serius wangi sangat. Rasa segar dan tenang gitu haihh...

Hah dan inilah dia antara kelebihan Body Scrub Turmeric ni ~~

🍂 Mengecutkan jerawat di belakang badan.

🍂 Menjadikan kulit lebih lembut dan licin.

🍂 Memudarkan parut luka di badan.

🍂 Membuang sel sel kulit mati.

🍂 Mengatasi warna kulit tidak sekata.

🍂 Mencerahkan kulit badan.



Haaa so apalagi korang, kalau nak cerah satu badan tu boleh la cuba Body Scrub Turmeric dari The Beauty Hacks ni. Macam aku baru seminggu guna nampak juga la perubahan jerawat badan tu makin pudar tanpa kesan parut. Best kan kan? Tak best? Cuba dulu ler baru tahu...

Ok nak mudah dan cepat boleh terus contact salah seorang agen The Beauty Hacks ni. Dia pun banyak nak buat jualan penghabisan stok produk The Beauty Hacks. Boleh la whatsapp tanya sis Mawar www.wasap.my/60197769571

9 comments:

  1. kunyit mmg bagus utk kulit kan.. sila bagi detail pada mama ye
    http://www.mamapipie.com/2020/05/pengumuman-pemenang-segment-share.html

    ReplyDelete
  2. Produk berasaskan kunyit memang the best! 👍

    ReplyDelete
  3. pernah baca. kunyit baik untuk rawatan kulit. terbaik lah

    ReplyDelete
  4. Yeahh Ccl Pkai scrub kunyit dari beauty hacks jugak . Memang best sangat

    ReplyDelete
  5. Kalau scrub jadi kuning tak? Sis pakai yang BS punya jer, dulu dan kini, kalau bahagian belakang guna span panjang tu hehehe...

    ReplyDelete
  6. tulaa kan orang cakap kunyit sangat banyak khasiat =)

    ReplyDelete
  7. Nampak menarik scrub ni... kunyit mmg dikenali dengan khasiat yang baik.

    ReplyDelete
  8. kak ajan suka scrub2 camni..dia kadang buat sendiri scrub kunyit ni..

    ReplyDelete

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.