Dari Blogspot Kini Dot Com - Faizzah Amir

Saturday, 2 May 2020

Dari Blogspot Kini Dot Com






. Alhamdulillah. Tarikh 1 Mei 2020 semalam akan jadi ingatan buat aku. Banyak pahit manis. Yang manis antaranya birthday anak buah, dapat komisen tolong kawan dan berbuka masakan ibu. Yang pahitnya Facebook personal dah tak boleh log in, huhuhu pasword lupa, email dah tak wujud, nak reset tak boleh huwaaaaa... Dengan page sekali habis lorhhh jawabnya... Bertabahla buat fb personal dan page yang baru...

Dan kenangan yang termanisnya semalam setelah sekian lama aku berimpian nak memiliki domain sendiri macam blogger-blogger yang lain, akhirnya hajatku tercapai jua... Bermula dari blogspot kini dot com. Benarlah kata orang, dalam pahit ada manisnya kan...

Sebenarnya pada awalnya aku mesej seorang rakan blogger ni nak tanya pasal adsense. Tapi dia galakkan aku terus buat domain baru apply adsense kemudiannya. Siapa sangka, galakan spontan tu buat aku terus beli domain time tu jugak... Hahaha... Thanks Sunah..

Excited macam budak kecil dapat mainan baru bila tengok link sekarang www.faizzahamir.com
Teruja terokkk hahaha.. Apa pun banyak lagi aku kena usaha belajar pasal blog ni. Macam biasa pelan-pelan kayuh.... Dan korang teruskan bagi sokongan kat aku tau. Support each other kita moga sampai bila-bil a... ❤️

12 comments:

  1. Alhamdulillah....
    Sama la tahun ni baru dapat domain sndr..
    Semoga terus memberi semangat untuk menulis :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulilah, tahniah Faizzah...teruskan menulis..
    Cantik juga tu ko dah edit banner tu, yang atas ni gambar tu kalau buat banner pun lawaa..pandai juga ko buat..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Tahniah semoga terus berjaya dalam blogging.

    ReplyDelete
  4. bagus tu. bila ada domain sendiri barulah menunjukkan keseriusan kita nak menulis blog. tahniah!

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, geng dot com. Congrats faezah =D

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, yahoooo! Tahniahhhh nok!
    Weh, aku tengah nak join segmen Ejulz niii... Tu fb page leh follow ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye. Yang tu link baru. Yang lama dah tak pakai

      Delete
  7. alhamdulillah.. setiap dugaan ada sinar...

    ReplyDelete
  8. tahniah faizza..well done.. tepuk sikit bahu sendiri.. nampak usaha dari awal join JDT Blogger dulu.. keep it up!

    ReplyDelete
  9. wahhh tahniahhh! moga lepas ni terus maju dan suksess!

    lepas tukar ke domain, memang kena usaha lebih untuk naikkan pageviews sebab URL blog dah tukar kan. its okayyy. keep updating and don't give up! hehee

    ReplyDelete

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.