Rezeki Dapat Hadiah Makeup Menang Segmen Blog Mamapipie - Faizzah Amir

Monday, 18 May 2020

Rezeki Dapat Hadiah Makeup Menang Segmen Blog Mamapipie








Alhamdulillah. Rezeki di ramadhan ke 25 hari ini. Nak cakap rezeki raya pun boleh juga hehehe... Abam poslaju datang hantar hadiah set makeup yang aku menangi dari segmen blog mamapipie. Wahhh makin melaram la raya nanti kikiki...

Boleh dikatakan ni pertama kali aku menang segmen dapat hadiah tau. Selalu memang suka sangat join segmen-segmen yang dianjurkan rakan-rakan blogger, selain dari support geng blogger, aku pun dapat tambah kenalan blogger dan naikkan lagi pv blog aku ni.

Tapi kali berganda pula rezeki Allah nak bagi kan nak dekat raya ni. Syukur. Happy sangat. Thanks a lot mamapipie sebab bagi fiza peluang menyertai segmen ni. Semoga mamapipie dilimpahkan rezeki dan dipermudahkan urusan seharian.

In sya Allah ada rezeki nanti aku pulak yang buat segmen untuk rakan blogger. Semoga korang sentiasa support dan beri tunjuk ajar kat aku tau.. Ok aku nak pi sambung buat kerja sat... Next entri kita cerita-cerita lagi ye....

4 comments:

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.