1 Mei 2020 ~ Selamat Hari Pekerja









1 MEI 2020. HAPPY LABOUR DAY. SELAMAT HARI PEKERJA buat semua pekerja di seluruh dunia termasuklah aku.

Bagi aku, hari pekerja ni boleh ditujukan pada sesiapa pun. Skop nya luas. Tak kira lah sama ada korang bekerja di sektor kerajaan, swasta, bekerja sendiri ke, hatta suri rumah sekalipun. Aku sendiri since pkp ni memerap kat rumah nak dekat dua bulan baru tahu macam mana penatnya buat kerja-kerja dalam rumah berbanding kat luar tu. Salute kat semua housewives seluruh dunia. Haa gituuu...

Apa pun aku percaya, setiap pekerjaaan ada peranan tersendiri. Sama ada menyumbang dari segi ekonomi atau tenaga. Semoga kita semua terus berjaya di dalam bidang dan kepakaran masing-masing. ❤️


7 comments:

  1. selamat hari pekerja
    Dah ramai yang rindu nak kerja semula

    ReplyDelete
  2. Selamat hari buruh...tahniah dah pakai dot com..

    ReplyDelete
  3. Tak sempat nak wish.. Dah lepasbtarikh..

    Done follow #104

    ReplyDelete
  4. Setuju, semua ada peranan masing-masing...
    Goodluck to all pekerja, pekerja kat rumah ataupun mana-mana je sektor

    ReplyDelete
  5. selamat hari pekerja faizzah ;)

    ReplyDelete

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.