Unboxing Sephora 02.01.2020 ~ Untungnya Beli Masa Sale Black & Gold Member20% - Faizzah Amir

Tuesday, 2 June 2020

Unboxing Sephora 02.01.2020 ~ Untungnya Beli Masa Sale Black & Gold Member20%





Yang dinanti-nanti akhirnya memunculkan diri. Siapakah dia? Abam courier yang membawa parcel Sephora aku..

Order barang-barang ni semua dari 7 Mei lagi Sephora buat sale kaw2 masa tu. Berangan juga dapat sebelum raya, tapi tak kisah sangat pun sampai lewat sikit. Kena fahamlah musim pkp, lagipun depa shipping dari Singapore. Janji parcel dan isi di dalamnya sampai dalam keadaan elok pun dah syukur sangat dah...

Ok nak cerita sikit pasal 'Beauty Pass Sale' hari itu. Kaw kaw juga discount diorang bagi. Macam aku ada black member ni dapat diskaun 20% untuk setiap apa juga item yang dibeli. Best kan.. Bukan selalu dapat macam ni. Sebab tu sanggup tunggu parcel berkurun sekalipun..

Untung kan.. Banyak dapat jimat

Oklaa.. Ni je untuk hari ni... Terima kasih semua yang tak pernah jemu baca blog aku ni... Kita sambung esok ye... Hehehe





4 comments:

  1. Woww banyak happy la dpt shopping murmur 🤣🛒🛒

    ReplyDelete
  2. Kemain banyak ko soping, Sis beli eyeliner dan juga conseler jee...

    ReplyDelete
  3. berbaloi2 macam2 produk best tu

    ReplyDelete

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.