LIRIK LAGU NAIM DANIEL FEAT MAN KEEDAL ~ SEMBAH - Faizzah Amir

Monday, 2 March 2020

LIRIK LAGU NAIM DANIEL FEAT MAN KEEDAL ~ SEMBAH






                   
Credit picture to ~ IG Naim Daniel





Sumber video ~ YouTube 





Komposer : Naim Daniel & Iqie Hugh
Penulis Lirik : Naim Daniel & Iqie Hugh
Tahun : 2020 


Luka kerna dusta yang kau berikan
Cinta yang dah tak lagi seindah kisah kita
Luka kerna dusta yang kau sembahkan
Aku kini jatuh dalam kehampaan

Mengapaku setia pada kasih tak ku punya
Tak ku punya

Kata kata dan mimpi
Semua angan dan janji
Tak usah kau peduli
Tak usah kau tangisi
Apa erti semua
Pada mata yang tak berharga

Kata kata dan mimpi
Semua angan dan janji
Tak usah kau peduli
Tak usah kau tangisi
Apa erti semua
Pada mata yang tak berharga

Luka kerna dusta yang kau berikan
Cinta yang dah tak lagi seindah kisah kita

Mengapaku setia pada kasih tak ku punya
Tak ku punya

Kata kata dan mimpi
Semua angan dan janji
Tak usah kau peduli
Tak usah kau tangisi
Apa erti semua
Pada mata yang tak berharga

Kata kata dan mimpi
Semua angan dan janji
Tak usah kau peduli
Tak usah kau tangisi
Apa erti semua
Pada mata yang tak berharga

Kau racun jiwaku yang takku mahu
Cukup nyawaku merayu

Kata kata dan mimpi
Semua angan dan janji
Tak usah kau peduli
Tak usah kau tangisi
Apa erti semua
Pada mata yang tak berharga

Kata kata dan mimpi
Semua angan dan janji
Tak usah kau peduli
Tak usah kau tangisi
Apa erti semua
Pada mata yang tak berharga


🎵Ok salah satu lagu yang first time dengar aku dah suka. Ni kalau dalam kereta, confirm volume up! Korang tengok lirik video lagu ni, siap ada dalam tulisan jawi. Good! Usaha memartabatkan tulisan jawi. Siap dapat pengiktirafan dari Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP) lagi. 



2 comments:

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.