Kunyah Kunyah Petang ~ Domino’s Pizza - Faizzah Amir

Friday, 6 March 2020

Kunyah Kunyah Petang ~ Domino’s Pizza


Hari ni rasa nak cari kunyah-kunyah petang yang heavy2 sikit laa.. Lapar semacam tadi time lunch ada urusan kerja sikit tak menyempat nak jamah apa pun...

Ternampak lak kertas iklan Domino’s Pizza tu ermm order pizza jela. Pakai apps je la order. Mood awal bulan lagi ni nak senang je kau fiza ea... Hahaha yela sekali sekala dapat belanja family sekali kan kan....


    Beef Pepperoni ~ Beee Beee Beeeeppp


Aloha Chicken ~ Alohaaa haaa haaa

Garlic Bread ni dah dijamah baru menyempat nak ambik gambar. Ni kegemaran mutlak encik suami. Memang laju ler luaknya hehehe

So terhidanglah pizza Beef Pepperoni, Aloha Chicken, dan Garlic Bread. Ermm ni macam kenyang sampai ke malam gamaknya. Untung-untung gantung kuali petang ni tak payah masak dah untuk malam.

Ok lah cukup la tu cerita-cerita untuk hari ni.. Perut dah berbunyi dari tadi. Makan dulu lerr...

5 comments:

  1. Assalamualaikum. Salam ukhwah.
    Tengok citer pasal makanan jadi lapar pulak jadinya.

    ReplyDelete
  2. Domino pizza ni kena pi bandar besar baru ada. Waaaaaaa jauh 2 jam 😓

    ReplyDelete
  3. Tetiba teringin pizza lepas tgk post faizzah nie..

    ReplyDelete
  4. dah lama gila tak makan dominos pizza ni...tahun lepas kerap gak membeli dengan housemate, order delivery..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum sis Faizah, Selamat hari jumaat. Jemput sertai giveaway mac dengan 16 hadiah wang tunai terkumpul RM900.

    Sangat mudah untuk sertai. 5 minit dah boleh setel. KLIK SINI UNTUK SERTAI

    Jemput meriahkan ya. Kalau sambutan menggalakkan, boleh buat tiap tiap bulan.

    ReplyDelete

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.