SUNSHINE GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI - Faizzah Amir

Tuesday, 3 March 2020

SUNSHINE GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI


Hai korang jom luangkan sedikit masa korang tu meh laa join giveaway dari ombakbergigi ni. Klik je banner kat bawah ni untuk follow je cara-cara nak join.






Apakah perkara yang menceriakan hari anda sepanjang Januari 2020?

Perkara yang menceriakan fiza ialah start Januari 2020 ni baru rasa semangat nak tulis blog. Feel tu lebih sikit tahun 2020 kan. Semua benda fiza nak tulis kat blog ni. Semua contest dan segmen blog fiza nak join. Selalu excited nak blogwalking walaupun tak semua blog dapat fiza terjah. Lepas tu bila geng blogger selalu bagi komen-komen membina, bertukar-tukar pendapat, tu yang lagi buat permulaan Januari 2020 ni lagi menceriakan kan kan... Hehehe


8 comments:

  1. Allahu, terlupa plak kak nak buat entri dan join pasal ni >.<

    ReplyDelete
  2. Salam Ukhwah :)
    Singgah sini dari GA yang sama

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/03/sunshine-giveaway-by-ombakbergigi.html

    ReplyDelete
  3. goodluck..

    saya join juga..

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ReplyDelete

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.