Delisio Pop Oats ~ Instant Oat 3 Perisa Yang Sedap & Mengenyangkan

Hai korang. Siapa sini suka makan oat?? Bila sebut pasal oat ni mungkin ada sesetengah orang kurang menggemarinya walaupun pelbagai khasiat terdapat dalam oat ni antaranya mengurangkan kadar kolestrol dan mengurangkan risiko penyakit jantung.

Salah seorang manusia yang kurang menggemari ialah aku ler.. huhuhu. Dah try bermacam jenis oat, tapi semua separuh jalan je tekak ni macam tak boleh menerima. Sadis kan...

Ok, tapi itu tak bermakna aku dah serik dengan oat. Baru ni tertarik dengan oat yang ada member ni jual. Macam biasa la perangai aku ni cepat tertarik sebab packaging dia hahaha.. Entah kenapa nampak exclusive gitu..



Delisio Pop Oats begitulah nama diberi kepada oat ini. Meh dok rapat sikit aku nak story lebih detail lagi pasal Delisio Pop Oats ni ~~~~~


🌸 Diimport dari Australia dan no worries tau sebab ada sijil halal dari Islamic Association Of Katanning Western Australia

🌸 Juga mendapat kelulusan dan sijil INTERNATIONAL NUTRITION

🌸 Teksturnya sangat halus coz Delisio Pop Oats ni diperbuat daripada Instant Oat GRED A!! Bukan biasher biasher....

🌸 Selain itu Delisio Pop Oats ni berkhasiat sangat tau uollss sebab dia ada campuran walnut almond chewsnut ,black raisin, golden raisin, cranberry, blueberry, blackcurrent, apricot dan bijirin terpilih yang lain. So, korang tak perlu nak susah-susah la cari buah-buahan potong-potong tabur dalam oat sebab dalam Delisio Pop Oats ni dah complete semua.

🌸 Yang penting sekali bagi aku Delisio Pop Oats ni sangat lazat dan mengenyangkan. Ada 3 flavour lagi tau in one box
iaitu strawberry πŸ“, vanilla 🍦dan juga chocolate 🍫. Tak la rasa muak kan bila ada perisa.

                 Yang perisa vanilla tu dah tinggal setengah sebab dah makan baru ingat nak take picture.. 

🌸 Cara nak bancuh senang sangat tau korang boleh bancuh dengan air sejuk atau air suam.

            Ni yang perisa coklat.. 

Nyum nyum

Ok korang berminat nak beli? Boleh whatsapp sis Bella www.wasap.my/60175649560



Ok cau dulu aku nak sambung makan Delisio Pop Oats sambil berangan... kuikuikui 😎😎

2 comments:

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.