Happy Birthday Firas Faiq!! ~ Firas Turns 1 - Faizzah Amir

Monday, 20 January 2020

Happy Birthday Firas Faiq!! ~ Firas Turns 1




Alhamdulillah syukur pada Sabtu 18/01/2020 dah setahun umur hero ibu ayah ni. Sekejap je besonya ye...

Plan asal nak celebrate birthday Firas kat luar tapi disebabkan Firas baru baik dari demam, jadi kami tak berapa yakin nak bawa anak kat tempat yang open. Buat tertutup di rumah jela ye. Nanti Firas dah besar dah sekolah ibu ayah buat birthday party ajak kengkawan ea...

Dan disebabkan kesibukan si ayah juga yang tak menentu waktu kerjanya, si ibu sebagai birthday planner ni pun postpone la birthday party ke 19/01/2020... Tq juga event planner Partyliciousjb Party Shop & Event Planner sebab sabar layan karenah kami. Nanti kami bagi kredit khas untuk uollss kat entri seterusnya tau.

Ok ibu simpan kenangan kat blog ni. Nanti Firas dah dewasa sampai dah tua awak boleh baca kat sini. Happy 1st Birthday Muhammad Firas Faiq bin Muhammad Fauzee 🥳🥳 Semoga terus membesar dengan bijak, sihat dan jadi anak yang membanggakan ibu ayah. Semoga sentiasa di dalam lindungan Allah.. Aamiinn2 ya rabbal alamiinn.. Ibu Ayah Sayang Kamu Sangat-Sangat❤️❤️❤️

Serius je wajah si anak ye.. Hehehe

 Firas: Lambat betul la nak makan kek tu, asyik ambik gambar je.. 


               Apa yang didongak ye? 

Firas with Atuk

Firas with Nenek

Firas with Ayah

Firas with Ibu

    Ayah tu excited sangat nak selfie sampai tertekan mode blur kat muka ibu grrr


 Ibu balas balik selfie mode blur lak muka ayah hehehe


Tak ready bergambar lagi siapa punya kerja la ni kuikui


Next entri nanti aku cerita lebih detail about event planner & kek dessert semua ye. Stay tuned!!

P/s ~~ Halamak.. Ibu belum beli hadiah untuk Firas la.. Apa ibu nak belikan untuk Firas ye?

3 comments:

  1. Selamat hari lahir adik Firas ~!

    ReplyDelete
  2. Keren,artikel yang sangat menarik....

    Jika berkenan,silahkan mampir kewebsite saya.
    dan temukan hal hal menarik

    website : https://www.awalssh.my.id/

    Website Awalssh.my.id adalah media informasi tips trik seputar teknologi, berbagai cara berkaitan dengan teknologi informasi.

    Adding Knowledge Insights, To Mutual Success.

    ReplyDelete

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.