Hobi Baru Kumpul Essential Oil (Minyak Pati) - Faizzah Amir

Monday, 20 July 2020

Hobi Baru Kumpul Essential Oil (Minyak Pati)



      Yang ni dapat free je semua dalam pakej. Untung kan. Kalau beli setiap satu boleh tahan juga harganya. 


Bila dah ada diffuser, ni dah jadi hobi baru pula nak kumpul EO(Essential Oil) bukan Engine Oil tau! Hahaha...

Bukan apa lah kan, EO atau minyak pati dari Young Living ni memang best sangat. Semua ada benefit tersendiri. Ikut mood dan keadaan.

Walaupun ada harga yang bajet, ada harga yang mahal sikit, tapi aku berani jamin siapa je yang pernah pakai EO Young Living confirm akan cakap setiap EO berbaloi dengan harganya. Aku dengan suami yang agak kedekut ni pun tak pernah rasa rugi melabur untuk beli EO. Buat sementara ni guna je la dulu yang dapat free ni pun dah best, bukan senang nak dapat free EO, sebab tu aku suggest better korang join membership. Banyak untung maaa... Komisyen pun dapat bila beli apa-apa produk Young Living. Kalau ada orang berminat nak beli, lagilah bertambah-tambah untungnya.

Sebelum tu aku nak juga tekankan, sebab ada yang tanya aku soalan "EO ni boleh sembuhkan penyakit2 tutttt ke? No no no... Don't get me wrong..

EO ni untuk SUPPORT. Aromaterapi.
SAKIT tetap kena jumpa DOKTOR.
Tetap kena makan UBAT.
Tetap kena duduk HOSPITAL kalau dah teruk.

EO ni untuk IMMUNE SUPPORT contohnya, KURANGKAN RISIKO JANGKITAN atau bila terkena jangkitan mungkin lebih cepat baik.

Bukan jaminan confirm TAK SAKIT sebab semua faktor kena ambil kira contoh keturunan, persekitaran, kondisi badan, immune system badan dll.

Dan EO ni bukan tertumpu pada kesihatan je, tapi kestabilan minda dan emosi, positive vibes, kecantikan, energy dan macam-macam lagi la. Awalnya pun aku jadi peminat Essential Oil atau Minyak Pati ni sebab nak kurangkan pemikiran negatif dalam diri aku ni. Aku ni selalu tak percaya kebolehan diri, mudah rasa down, alhamdulillah EO ni banyak bantu aku sikit-sikit walaupun belum sebulan pun pakai. Untuk energy ada, halau serangga perosak, susah tidur, hilangkan mual atau loya, anak meragam, tension atau stress, control marah, nak aura positif macam-macam lagi semua hado..

Kalau nak sembang-sembang dengan aku pasal EO pun boleh, meh la whatsapp www.wasap.my/601161912909
Aku akan suggest EO yang sesuai untuk korang..

Oklah jumpa lagi next entri.. Selamat malam semua..



#copypaste #younglivingessentialoils

5 comments:

  1. Bagus Faizzah, sambil beli kegunaan sendiri, kasi komngsi pengalaman dan bagusnya EO ni..

    ReplyDelete
  2. dalam jadi hobi tu boleh jadi sumber pendapatn juga kalau join EO ni..kan?

    ReplyDelete
  3. saya masih baby steps.. ada 2 je baru..
    sbb beli portable diffuser.. suka tengok EO orang lain banyak2..

    sabar2.. pelan2 kayuh hehe..

    ReplyDelete
  4. hobi ni bagus boleh mendatangkan kebaikan

    ReplyDelete

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.