Young Living Essential Oils | EO Digize





Hari ini nak cerita pulak pasal Essential Oil Blend dari Young Living iaitu Digize. EO Digize ni juga boleh didapati dalam set PSK (Premium Starter Kit) Young Living. 


EO Digize di blend dengan campuran Tarragon, Ginger, Peppermint, Juniper, Fennel, Lemongrass, Anise & Patchouli. 


EO Digize melegakan apa juga ketidakselesaan berkaitan dengan digestion. Dan semestinya yang berkaitan perut ooo perut...





Ok jom kita tengok antara kelebihan EO Digize Young Living ni ⤵️⤵️


πŸ„ Melancarkan sistem pencernaan


πŸ„ Melegakan pedih ulu hati


πŸ„ Membantu mengurangkan/membuang angin dalam badan


πŸ„ Period pain


πŸ„ Gastric / sakit perut = Sapu kat Perut tapak kaki and betis


πŸ„ Worry, letting go, apply at tummy


πŸ„ Sapu lawan arah jam untuk hentikan ketidakselesaan perut


πŸ„ Sapu ikut arah jam untuk keluarkan yang tidak selesa dalam perut



Pengalaman aku dengan EO Digize ni kan.. Ermm awalnya aku tak suka EO ni tau bau nya pada aku macam disgusting sikit. Tapi tak tau kenapa makin lama macam makin selesa lagi-lagi kalau kekenyangan rasa nak pedih ulu hati tu memang terus diffuse la. Satu lagi pengalaman aku masa tu perut rasa masuk angin then memulas macam nak buang air besar tapi pergi tandas tak ada pun yang keluar ishh.. Ingat EO ni try sapu alhamdulillah lepas tu pergi tandas semula keluar la semua benda yang tak sepatutnya. Lega tu satu macam tau and EO ni tak rasa pedih pun kat perut sapu pun setitik dua je dah berkesan. Jimat kan..


So apa tunggu lagi takkan la aku je yang ada EO Digize ni? Meh la try juga.. Whatsapp je aku bila-bila pun kalau berminat dengan EO Digize ni

www.wasap.my/601161912909/yleo 






Kredit info : Team Ohana Oilers 




2 comments:

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.