Kunyah Kunyah Petang | Keropok Losong Ganu Lembut | Keropok Viral Tokma




Favourite as always.. Keropok losong ganu dengan keropok viral tokma for kunyah-kunyah petang.




Sebelum ni aku dah pernah buat entri pasal keropok losong ganu ni. Korang boleh baca kat SINI


Keropok losong ni masih lagi sedap macam dulu, lembut, tak liat dan rasa ikan banyak. Sebab tu la sentiasa repeat beli buat stok frozen. 




Keropok viral tokma ni pulak rasanya ramai dah tahu kualiti keropok nya macam mana kan. Sejenis aku yang suka keropok nipis tapi rangup memang suka la keropok ni. Dah tu lidah tak gatal, dan keropok viral tokma ni dihasilkan dari ikan parang segar dari laut china selatan.. Haaa tudiaa.. 




So korang sekitar area Johor Bahru dan berdekatan tunggu apa lagi meh la cepat order keropok losong ganu dan keropok viral tokma ni. Buat stok kunyah petang ke, pagi, malam ke tengahari tak kisah la. 


Whatsapp je sis Eyfa www.wasap.my/601137755339/keropok










9 comments:

  1. nampak sedap, boleh la cuba nanti. thank you share

    ReplyDelete
  2. Kalu gie Ganu, mesti singgah Losong

    ReplyDelete
  3. Maklumat yang sangat berguna.


    Saya seorang blogger baru, saya ingin memberikan maklumat pada waktu wabak seperti ini kita diharapkan dapat bekerja dari rumah.
    Berdasarkan pengalaman baru-baru ini, saya menggunakan aplikasi Zoom untuk terus berhubung dengan rakan, saudara, keluarga dan pensyarah.
    Anda boleh memuat download zoom free di laman web ini https://www.downloadzoomfree.com/

    ReplyDelete
  4. kalo lembut memang sedap makan. sebab dah sejuk pun lembut lagi

    ReplyDelete
  5. sedapnya kerepok lekor. Orang kata keropok Losong paling sedap. Tak pernah try lagi.Selalu makan keropok lekor pulau pinang je.

    ReplyDelete
  6. ni semua makan klu takleh nak stop... boleh habis sebalang

    ReplyDelete
  7. Alamak terus nak makan kopok lekur... cecah dengan sos dia sedap lerr ...

    ReplyDelete
  8. sedapnya nampak, krup krup krup!

    ReplyDelete
  9. fav akak ni, keripok lekor, skrg ni byk kopok lekor ada angin, i is tak suka

    ReplyDelete

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.