Mencari Syarikat Ubahsuai Rumah Terbaik di KL dan Selangor




Zaman sekarang ni nak cari orang renovate atau ubahsuai rumah pun dah jadi macam satu perkara penting yang korang kena ambil tahu tau. Contohnya nak ubahsuai ruang tamu, dapur, bilik tidur atau bilik air kena la pilih kontraktor yang betul-betul berpengalaman dan berkualiti. Kalau salah pilih kontraktor, silap-silap kena tipu pulak. Lagi susah. Duit habis rumah tak siap..


Entri kali ini untuk pembaca sekitar area Selangor dan Kuala Lumpur yang masih tercari-cari kontraktor untuk pengubahsuaian rumah korang, ataupun yang nak buat persediaan dan rujukan awal untuk kediaman korang nanti, aku nak recommend korang servis renovasi dari syarikat ini.


Kalau korang nak dapatkan servis renovasi untuk ruang tamu, mereka menawarkan servis seperti di bawah ⤵️

πŸ“Œ Perkhidmatan pemasangan kipas siling dan lampu

πŸ“Œ Perkhidmatan siling plaster 

πŸ“Œ Penggantian dan pemasangan pintu rumah dan tingkap


Untuk bahagian DAPUR, mereka menawarkan kepakaran kontraktor kepada jenis perkhidmatan ubahsuai seperti di bawah ⤵️

πŸ”¨ Bina dapur Kecil dan Besar 

πŸ”¨ Bina dapur Kering/Basah

πŸ”¨ Bina dapur Reka Bentuk Unik untuk Table Top

πŸ”¨ Tugasan Plumbing



Team mereka juga dapat membantu korang untuk renovasi bilik tidur dan menawarkan servis seperti di bawah ⤵️

πŸ“Ž Pemasangan jubin lantai

πŸ“Ž Pemasangan almari pakaian dan kabinet

πŸ“Ž Pemasangan lantai lamina dan parket

πŸ“Ž Perkhidmatan mengecat

πŸ“Ž Perkhidmatan wiring dan pendawaian elektrik oleh kontraktor wiring rumah berpengalaman

πŸ“Ž Pembinaan dinding baru


Dan untuk korang yang nak dapatkan servis renovasi untuk BILIK AIR, mereka juga ada menawarkan pelbagai jenis ubahsuai dan servis seperti di bawah ⤵️

🚿 Jenis klasik, jenis moden ataupun kontemporari, jenis mewah atau unik

🚿 Baiki tandas lama serta pasang peralatan baru

🚿 Menambah fungsi serta kelengkapannya, contohnya lantai mozek demi mencegah kelicinan

🚿 Keperluan tempat penyimpanan barang

🚿 Menambah kemudahan mewah agar nampak cantik serta moden - contohnya pemasangan tab mandi serta membuat pancuran mandian hujan

🚿 Baiki masalah paip bocor

🚿 Meningkatkan tahap rumah kediaman serta mengeluarkan tembok dinding lalu merancang semula susunan bilik air


So kalau korang nak plan nak renovate ruang tamu, dapur, bilik air dan bilik tidur, aku syorkan kontraktor rumah murah di Kuala Lumpur ini.

3 comments:

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.