Young Living Essential Oils | Bangkitkan Suasana Gembira dan Romantis Dengan EO Joy







Dalam hidup ni semua kalau boleh nak rasa gembira dan bahagia je. Betul tak? Siapa je nak sedih? Hari-hari kita berdoa nak bahagia. Tapi jangan korang lupa, kesedihan tu kadang mengajar kita jadi lebih kuat dari sebelumnya. Sentiasalah berdoa juga minta Allah berikan kekuatan bila kita menghadapi kesulitan atau ujian hidup.

Selain dari itu, kita kena berikhtiar untuk melawan kesedihan. Kena la ceriakan diri. Tengok tumbuh-tumbuhan macam bunga pun dah boleh buat korang ceria tau. Tak percaya, cubalah.

Dan EO Joy dari Young Living ni pun mampu membangkitkan rasa-rasa ceria dan romantis dalam diri korang. Nak tahu kenapa? Sebab EO Joy ni adalah Essential Oil Blend yang terdiri daripada pati minyak tumbuhan seperti Bergamot, Lemon, Palmarosa, Ylang Ylang, Rose, Geranium, Jasmine, Roman Chamomile, Coriander, Tangerine. Haaa banyak EO yang mahal-mahal digabungkan. Dan harga EO Joy ni jauh lebih murah dibandingkan kalau beli satu botol setiap EO yang disebutkan di atas.. Untung maaaa...



Ok sebelum tu aku list kan kelebihan EO Joy ~~

😍 Membantu mengatasi masalah kesedihan

😍 Menyeimbangkan emosi dalam badan

😍 Menghasilkan tenaga magnetik yang membawa kegembiraan kepada hati, fikiran dan jiwa.

😍 Boleh digunakan sebagai pewangi pakaian dan pewangi harian.

😍 Meningkat keyakinan diri 

😍 Membangkitkan perasaan intim dan suasana romantis di antara suami isteri



Macam aku kalau rasa moody je memang suka calit-calit sikit EO Joy ni kat hidung, rasa happy je bau dia macam air sirap pun ada. Calit kat pergelangan tangan dengan dahi pun best. Barulah aura ceria dan romantik tu makin menggebu-gebu bila dengan suami. Dah romantik kita tambah romantik lagi. Kau ghase.. Hehehe...


Ok apa lagi yang berminat nak beli terus EO Joy ni korang akan dapat yang 15ml ye atau nak sembang kosong pasal EO Joy ni boleh la whatsapp fiza www.wasap.my/601161912909/yleo


3 comments:

  1. Dah pakai baru tahu kesan dia kan.. tp YL mmg best..

    ReplyDelete
  2. Waaa romantis ek...jejaga sejuk-sejuk gini hahahahaha

    ReplyDelete

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.