Helloo February 2020 - Faizzah Amir

Saturday, 1 February 2020

Helloo February 2020



Hi February 2020. Tengok je kalendar terus ternampak tarikh cantik 02.02.2020. Tahun ni pun special after 4 years hoyeahh kita berjumpa lagi dengan tarikh 29 February.

Bagi aku bulan February ni means bulan February la. Haha. Jalani kehidupan macam biasa. Gituu..

Apa pun aku nak ucapkan happy birthday menyambut ulang tahun kelahiran yang lahir pada bulan February, happy anniversary yang bakal menyambut ulangtahun perkahwinan, dan yang bakal melangsungkan perkahwinan tahniah ye.

Apa pun keadaan dan situasi korang, moga urusan korang sentiasa dipermudahkan. In sya Allah..

Ok aku undur diri dulu lah ye nak sambung urusan lain pula. Jumpa di entri-entri Faizzah Amir yang bakal menyusul di bulan February. ❤️❤️

5 comments:

  1. Salam Februari! Kahh~
    4 tahun sekali je ada 29 hari untuk Februari.....kena raikan..HAHA!

    ReplyDelete
  2. Yay! Februari juga bulan kasih sayang...tapi jangan sambut berlebihan, takut nanti terpesong akidah pulak kan,..gitu..

    ReplyDelete
  3. sekejap sangat masa..
    ceria selalu =)

    ReplyDelete
  4. cantik tarikh tu.
    tapi hari tu aida x perasan pun.
    da mlm baru terperasan di fb.

    ReplyDelete

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.