Tercari-cari Sash Untuk Pelbagai Party? Jom Usha Sashbymas - Faizzah Amir

Tuesday, 25 February 2020

Tercari-cari Sash Untuk Pelbagai Party? Jom Usha Sashbymas




                  Credit picture to ~ ig sashbymas


Korang ada tak yang nak buat surprise kat kengkawan untuk bridal shower ke, bachelorette party, baby shower, birthday party dan apa jua party yang korang rasa perlukan sash atau bahasa mudahnya aku panggil selempang je..jangan salah spelling lak 'selempang' tu.. Sebab tu orang lagi suka sebut sash kot..

Aku nak recommended kat korang sashbymas ni. Ada banyak pilihan sash untuk pelbagai jenis party. Nak custom sendiri pun boleh. Mudah dan best kan...

Aku tak merasa pakai iphone, pinjam iphone orang pun jadi la ea..hehehe..


Macam gambar aku ni tahun 2017 lagi 2 minggu nak kahwin. Nak cakap party bridal shower macam bukan je walaupun pakai sash bride to be. Ada belon bride to be. Masa ni plan nak buat potluck dengan cousin kebetulan birthday dekat2 tarikhnya. Cousin tu pulak pengapit masa sanding belah perempuan nanti.

Sebelum tu cousin Anis ni tanya, kak tak ada buat macam artis tu ke bride to be tu? Aku cakap tak kot, member rapat masing-masing jauh dan diorang ajak lepak pun aku busy tumpukan persiapan majlis. Anis ni cakap yeke kan best kalau ada gitu. So dalam last minute tu kitorang plan buat birthday je tu pun kat rumah. Beli kek bajet dan dessert sikit.

Tapi last minute(sejenis habit aku) call si Anis cakap wehh kau nak pakai sash tak masa birthday? Aku carikan haha. Sendiri beli sendiri pakai. Apedehal....

Mana pergi lemak aku time ni ea? Hehe saja nak bagitau aku pernah kurus ke? Haah ler kikiki... 
Now kalau aku gambar gini penuh kelihatan lemak tumpang berteduh huhuhu... 

So korang yang nak carikan sash untuk surprise kawan ke, family ke, suami ke, boleh la usha2 instagram sashbymas ni hah. Confirm korang puas hati la sebab banyak pilihan. Lawo2 pulak tu....

Ok korang usha2 laa dulu aku nak sambung buat kerja. Bye ❤️

3 comments:

  1. Comelnya ko Faizzah..pinky sangat hehehehe
    Tak pernah lagi beli benda tu semua...kalau anak yaa..ada tu haa simpannya buat kenangan masa besday..

    ReplyDelete
  2. dulu pernah cari benda ni untuk birthday kawan..last2 kat kaison pun ada jual..hahahahha

    ReplyDelete

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.