Jom Grab Set JAW-some Kit dengan Essential Oil Yang Best dan Percuma Keahlian!




MEO Kit Young Living kembali lagi. Grab set ni terus jadi ahli. Makin lama makin untung pulak yang baru nak jadi ahli terus dapat EO yang botol besar.. EO yang best2 pulak tu. Sebab apa best?


✔️Thieves ~ Mengelak jangkitan virus, jangkitan kulat dll, meningkatkan antibodi, campak, hfmd, jerawat, gusi berdarah, sakit gigi

✔️Lavender ~ Ketenangan, tidur lena, masalah kulit macam eczema, allergic, stretch mark, masalah berdengkur

✔️Lemon ~ menurunkan suhu badan, menyegarkan udara, sakit tekak, mood ceria, detoks

✔️Peppermint ~ Fokus, segar, kurang rasa mengantuk, pening kepala, resdung, melegakan stress, energy booster, hilang rasa loya/mual, sembelit, pedih ulu hati

✅ Dapat dewdrop diffuser yang ringan dan tahan lasak tu. Senang nak angkut balik kampung ke travel ke.. 

☑️ Semestinya FREE MEMBERSHIP. Jauh beza harga kalau bukan ahli beli. 


Nak tahu lebih2 whatsapp je www.wasap.my/601161912909/yleo 

Fiza tengah mood nak share ilmu free ni, nak try bau EO free pun boleh๐Ÿ˜‰

2 comments:

  1. i am still kumpul duit to buy this .. huaaaaaa

    ReplyDelete
  2. Konon berangan budget bulan ni nak amik Eo, sekali terbeli plak mesin kopi hahahahaha

    ReplyDelete

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.