OGAWA Unique Claire Beauty Massager Review





Bila dah makin berusia ni penjagaan kulit wajah jadi makin penting kan.

Selain dari memilih produk penjagaan kulit atau skincare terbaik, sekarang ni pun dah banyak gadget untuk kecantikan. Tapi pastikan kalau nak beli dari jenama yang dipercayai.

Ok aku nak recommend kat korang gadget untuk kulit wajah dari jenama Ogawa. Selalu dengar Ogawa ni brand untuk kerusi urut je kan, hah ada macam-macam sebenarnya gadget yang bagus dari jenama Ogawa ni, salah satunya ni lah, OGAWA Unique Claire Beauty Massager

OGAWA Unique Claire Beauty Massager ni ringan dan mudah dibawa ke mana-mana je. Cuma kena beli bateri jela. Bateri macam bateri jam tu. Tapi selalunya lama juga aku guna baru bateri habis. 

Antara kelebihan OGAWA Unique Claire Beauty Massager ni ialah ~~

­čî╣Amalkan urutan beberapa minit sehari untuk mengurangkan garis halus dan kedutan

­čî╣Membersihkan dan mengecilkan liang pori

­čî╣Boleh juga buat urutan bawah mata untuk mengurangkan eyebag dan garis bawah mata

­čî╣Bagus juga digunakan bersama skincare yang korang pakai

­čî╣Melembapkan kulit wajah

­čî╣Amalkan urutan untuk mengurangkan lemak bawah dagu

­čî╣Menegangkan kulit wajah


Sesekali seronok kan kalau tak menyempat nak pergi spa ke apa, boleh la fefeeling urut-urut muka sebelum tidur. Sambil layan blog ni pun boleh. 

Oklah sampai sini je dulu review kali ini. Jumpa lagi next entri yaww... 







2 comments:

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.