OGAWA Unique Claire Beauty Massager Review





Bila dah makin berusia ni penjagaan kulit wajah jadi makin penting kan.

Selain dari memilih produk penjagaan kulit atau skincare terbaik, sekarang ni pun dah banyak gadget untuk kecantikan. Tapi pastikan kalau nak beli dari jenama yang dipercayai.

Ok aku nak recommend kat korang gadget untuk kulit wajah dari jenama Ogawa. Selalu dengar Ogawa ni brand untuk kerusi urut je kan, hah ada macam-macam sebenarnya gadget yang bagus dari jenama Ogawa ni, salah satunya ni lah, OGAWA Unique Claire Beauty Massager

OGAWA Unique Claire Beauty Massager ni ringan dan mudah dibawa ke mana-mana je. Cuma kena beli bateri jela. Bateri macam bateri jam tu. Tapi selalunya lama juga aku guna baru bateri habis. 

Antara kelebihan OGAWA Unique Claire Beauty Massager ni ialah ~~

­čî╣Amalkan urutan beberapa minit sehari untuk mengurangkan garis halus dan kedutan

­čî╣Membersihkan dan mengecilkan liang pori

­čî╣Boleh juga buat urutan bawah mata untuk mengurangkan eyebag dan garis bawah mata

­čî╣Bagus juga digunakan bersama skincare yang korang pakai

­čî╣Melembapkan kulit wajah

­čî╣Amalkan urutan untuk mengurangkan lemak bawah dagu

­čî╣Menegangkan kulit wajah


Sesekali seronok kan kalau tak menyempat nak pergi spa ke apa, boleh la fefeeling urut-urut muka sebelum tidur. Sambil layan blog ni pun boleh. 

Oklah sampai sini je dulu review kali ini. Jumpa lagi next entri yaww... 







5 comments:

  1. mcm best ja benda ni..... boleh try ni

    ReplyDelete
  2. You may need an excellent and pretty wand vibrator, you will get the climax to explode like fireworks.
    Large Particles: Soft and large head particles, Boost stimulation.
    81 Ways to play: 9-speed 9-frequency + double shock combination change.
    360°Arbitrary bending: Curved neck design soft fit.
    Safe material: Silicone material soft and odorless.
    Double-headed nine-frequency multi-purpose: strong tremor double-headed stick.
    Easy to clean: just one punch Repeated use.
    USB charging: long battery life without interruption.

    Hurry up, Only 30 left.
    Up To 60%OFF, Discount Code: 20OFF
    Get you’re here: https://rebrand.ly/magic-vibrator-2


    ReplyDelete
  3. You there, this is really good post here. Thanks for taking the time to post such valuable information. Quality content is what always gets the visitors coming. https://AdultSexToysCity.co.uk/

    ReplyDelete
  4. I wanted to thank you for this excellent read!! I definitely loved every little bit of it. I have you bookmarked your site to check out the new stuff you post. Adult-Love-Toys

    ReplyDelete

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.