PNKids ~ Keperluan Makanan Tambahan Untuk Si Kecil

 

Assalamualaikum dan selamat petang buat pembaca blog Faizzah Amir. Korang tengah buat apa tu? Layan kdrama ke? Hehehe


Entri kali ini aku nak cerita mengenai vitamin atau makanan tambahan yang aku beli untuk Firas, my handsome boy yang dah 4 tahun ni haa.. 



Ramai pun tahu pentingnya pengambilan vitamin harian untuk anak-anak kan. Tak kira lah sama ada untuk kebaikan imun, minda, dan lain-lain keperluan dalam menyokong tumbesaran si kecil.


Tapi kan korang, Firas ni pulak tang nak pujuk makan vitamin ke apa memang susah sangat. Tapi kan lepas sekali dia cuba vitamin dari ๐๐๐Š๐ข๐๐ฌ ๐€ ๐ญ๐จ ๐™ ๐‘๐š๐ฌ๐ฉ๐›๐ž๐ซ๐ซ๐ฒ ๐Ÿ๐ฅ๐š๐ฏ๐จ๐ซ๐ž๐ ๐ ๐ฎ๐ฆ๐ฆ๐ข๐ž๐ฌ & ๐๐๐Š๐ข๐๐ฌ ๐†๐ซ๐จ๐ฐ ๐‚๐จ๐จ๐ค๐ข๐ž ๐Ÿ๐ฅ๐š๐ฏ๐จ๐ซ๐ž๐ ๐ ๐ฎ๐ฆ๐ฆ๐ข๐ž๐ฌ, memang dia sendiri minta nak makan vitamin. Kalau ibu tak ingat pun dia sendiri akan ingatkan. Alhamdulillah syukur. 




Ok kat sini meh aku ringkaskan cikit kelebihan kedua-duanya 

๐—” ๐˜๐—ผ ๐—ญ (๐— ๐˜‚๐—น๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐—ป+๐— ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—น ๐—ฃ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด)

๐Ÿ’กMenyediakan semua vitamin dan mineral penting untuk 'pemakan pemilih'

๐Ÿ’ก Menggalakkan fungsi imun yang kuat 

๐Ÿ’ก Menyokong metabolisme dan perkembangan keseluruhan 

๐Ÿ’ก Menggalakkan selera makan yang sihat

๐Ÿ’ก Menggalakkan kewaspadaan mental

๐Ÿ’ก Menggalakkan fungsi motor

๐Ÿ’ก Menggalakkan kesihatan kulit

๐Ÿ’ก Menggalakkan perkembangan otot dan tisu penghubung yang sihat


๐—š๐—ฟ๐—ผ๐˜„ (๐—–๐—ฎ๐—น๐—ฐ๐—ถ๐˜‚๐—บ+๐—ฉ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐—ป ๐——๐Ÿฎ

๐ŸŽฎ Menggalakkan tulang yang kuat 

๐ŸŽฎ Membantu membina gigi yang kuat

๐ŸŽฎ Menggalakkan sistem saraf yang sihat 

๐ŸŽฎ Menggalakkan fungsi otot

๐ŸŽฎ Membantu melawan penyakit


Produk ini juga sesuai untuk Vegetarian


Dan yang paling penting ianya ⤵️

๐Ÿ“Œ Tanpa Gelatin

๐Ÿ“Œ Tidak ada warna tiruan

๐Ÿ“Œ Tiada pengawet tiruan

๐Ÿ“Œ Bebas Alergen

๐Ÿ“Œ Bahan halal


Oh ye, kalau korang berminat nak

 beli boleh dapatkan di Watsons ya!







No comments

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.