Cara Memutihkan Gigi Dengan WHITEKISH

 

Orang kata kalau ada jerawat ke, parut ke boleh tutup dengan makeup kan. Tapi kalau gigi kuning? Hehehe kalau kuning tetap la kuning tak boleh nak tutup. Aku salah seorang yang bermasalah dengan gigi kuning ni sebab suka minum kopi. Pernah baca suggest pakai straw tapi macam tak puas la minum kopi pakai straw kan.

Ni haaa.. aku nak recommend produk untuk putihkan gigi dari Whitekish. Hanya dua cara untuk putihkan gigi dari rumah iaitu dengan WHITEKISH Magic Charcoal dan WHITEKISH Teeth Whitening Strips.



First sekali gosok gigi dengan WHITEKISH Magic Charcoal sekurang-kurangnya dua kali sehari. Korang tengok warna dia hitam kan? WHITEKISH Magic Charcoal ni ialah arang yang ianya diperbuat daripada tempurung kelapa organik yang dibakar dalam suhu mengikut piawaian makmal , dan ianya 100% menggunakan arang sahaja tanpa ada bahan-bahan tambahan lain.

WHITEKISH Teeth Whitening Strips ni pula memang best sangat-sangat tau. Nak apply pun mudah je. Korang hanya perlu ikut je step yang disediakan di belakang kotak. Dalam 60 minit je gigi putih berseri-seri gitu. Apa pun kena la konsisten dan rajin guna kan kan..

Apa yang best nya bila guna produk WHITEKISH Magic Charcoal dan WHITEKISH Teeth Whitening Strips ni bukan gigi korang je makin putih tapi boleh juga menghilangkan plak gigi, stain, dan juga gigi berkarang. Macam yang aku cakap tadi, nak hasil terbaik senang je, mesti konsisten guna.






Dulu aku selalu suka tengok gigi orang yang putih cantik bersih je, sekarang bila gigi sendiri pun makin putih wow rasa confident tu asyik nak tersengih je memanjang. Hahaha...

Ok korang berminat nak cuba atau nak tahu lebih detail boleh tengok kat website ni ⤵️
Website : WHITEKISH.COM

Atau boleh contact terus ⤵️
Call / sms / wasap : 0178898878













3 comments:

  1. memang ramai yang sukakan gigi yang putih bersih

    ReplyDelete
  2. omgg ramai pakai product ni.. takleh jadi ni, nak kena beli

    ReplyDelete
  3. bagu ni untuk kaki2 kopi..hahaha

    ReplyDelete

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.