Tarte Tartelette™ Party Eyeshadow Palette ~ Pembayang Mata Long Lasting Melengkapkan Penampilan Ke Majlis



Dari remaja sampai dewasa ni kalau tanya pasal makeup, aku jarang pakai eyeshadow or pembayang mata bak kata orang melayu. Bukan tak minat, suka je tengok kelopak mata orang dok color2 hehehe..



Kebetulan haritu tengok pallette eyeshadow jenama Tarte kat sephora ni berkenan la pulak nak beli. Nama penuhnya Tarte Tartelette™ Party Eyeshadow Palette. So dah beli takkan tak pakai pulak.


Aku ni tak pandai la pakai eyeshadow macam MUA2 tu semua, tonyoh sikit-sikit janji ada colour kelopak mata tak nampak hitam pucat aku boleh laa.. Nampak la berseri sikit ahakss.. Sesekali perasan. Bagi la can korang ni..




Cuma nak cerita la kat entri ni Tarte Tartelette™ Party Eyeshadow Palette ni memang best sangat bukan setakat eyeshadow untuk bagi colour2 kelopak mata korang je.


Haa jom baca point di bawah pasal Tarte Tartelette™ Party Eyeshadow Palette ~~


๐ŸŽจ Warna-warna yang warm dalam pallette sesuai dengan tema party-perfect eye looks


๐ŸŽจ Menggabungkan pilihan warna matte dan shimmer. 


๐ŸŽจ Warna lebih tahan lama sepanjang malam, memberi keyankinan dan melengkapkan penampilan ke event dan majlis 


Apa pun memang best pakai eyeshadow ni. Paling penting mata aku tak gatal-gatal walau pakai berjam-jam hahaha. Sebab aku banyak bad experience pakai eyeshadow gatal kelopak mata. Depan2 orang jugak aku tonyoh sebab tak selesa. Kuikuikui



Korang nak beli terus? Klik je link ni 

tarte - Tartelette™ Party Eyeshadow Palette https://www.sephora.my/products/tarte-tartelette-party-eyeshadow-palette



1 comment:

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.