Enviro Cloth Norwex ~ Kain Lap Serbaguna Bersih Berkilau Dalam Beberapa Minit





Testimoni sendiri guna Enviro Cloth Norwex. Dapat size kecil je sebab ni starter kit bila join consultant. Enviro Cloth ni multipurpose cloth. Antara king cloth dalam Norwex. 


So first kita try kat dinding mozek bilik air ni haa.. Senang sangat nak guna. Basahkan dengan air je kain ni, pastu sental jela. Tak payah guna sabun pun tak apa. 


Dah la kain ni chemical free. Tak payah risau tangan allergic ke apa. Sampai ke celah tepi tu pun Enviro Cloth ni boleh kasi settle. Yang penting, dah tak buang masa lama bila nak cuci bilik air.


Siapa je tak suka kan bila dinding bilik air bersih macam baru? Nak mandi pun selesa,lagi kalau ada tetamu. Dah tu tak ambil masa lama pulak tu nak bersihkan bila korang ada Enviro Cloth ni. 




Kalau korang berminat nak beli, korang akan dapat cloth size besar tau daripada ni. Harga pun masih boleh effort. Ada 5 pilihan warna korang boleh pilih terpulang. Nak tahu lagi pasal Enviro Cloth Norwex ni? Boleh whatsapp fiza ye www.wasap.my/601161912909/norwex 


Kredit Info : The Clean Gambit

4 comments:

  1. enviro ni best betul kan, saya nak try cleaning paste dia pulak lepas ni hehe

    ReplyDelete
  2. orang gelar kain kayangan. haha.tapi bila tengok kesan dia efektif, padan la dengan hargakan.
    Salam kenal.
    Jemput ke blog saya ada buat giveaway contest.

    ReplyDelete
  3. Walaupun namanya kain kayangan, tapi function dia sangat terbaik. nanti huda nak try belilah. Boleh hilangkan kekotoran yang a bit degil.

    ReplyDelete
  4. Excellent article. Very interesting to read. I really love to read such a nice article. Thanks! keep rocking. powwows

    ReplyDelete

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.