Kepentingan Pengambilan Vitamin C

 

Hai semua. Semoga ceria dan sihat selalu ye. Hari ni aku nak review produk yang aku beli di Watson 2 bulan yang lalu. 


Cebion Vitamin C Effervescent 1000mg . Begitulah namanya. Sememangnya kita memerlukan vitamin C untuk kekuatan imun lagi-lagi dalam keadaan sekarang ni kan. 


Aku memang suka Vitamin C dalam bentuk Effervescent ni. Cebion Effervescent ni sedap pun ye macam minum air oren tak ada rasa pelik ke apa.



Antara kelebihan Cebion Vitamin C Effervescent 1000mg ~~


🔮 Menguatkan sistem imun

🔮 Mengekalkan sistem imun yang sihat

🔮 Perlindungan antioksidan

🔮 bertindak sebagai antioksidan yang kuat dan berkesan yang melindungi tubuh anda dari radikal bebas yang menyebabkan tekanan oxidative

🔮 Untuk kulit yang sihat

🔮 Membantu mengurangkan rasa letih

🔮 Menggabungkan vitamin dan mineral penting untuk tulang, gigi, gusi yang sihat serta susunan tubuh secara umum.



Kalau korang berminat nak beli Cebion Vitamin C Effervescent ada dijual di Watsons & Guardian 








5 comments:

  1. Pernah nak try juga Cebion nih, tunggu stok vita C abih kita try yang ni pula

    ReplyDelete
  2. Hari- hari amik tablet 1000 mg dan jenis flavettes tu...makan jugak buah- buahan...lepas tu minum banyak air dan air suam is a must...

    ReplyDelete

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.