Kepentingan Pengambilan Vitamin C

 

Hai semua. Semoga ceria dan sihat selalu ye. Hari ni aku nak review produk yang aku beli di Watson 2 bulan yang lalu. 


Cebion Vitamin C Effervescent 1000mg . Begitulah namanya. Sememangnya kita memerlukan vitamin C untuk kekuatan imun lagi-lagi dalam keadaan sekarang ni kan. 


Aku memang suka Vitamin C dalam bentuk Effervescent ni. Cebion Effervescent ni sedap pun ye macam minum air oren tak ada rasa pelik ke apa.



Antara kelebihan Cebion Vitamin C Effervescent 1000mg ~~


🔮 Menguatkan sistem imun

🔮 Mengekalkan sistem imun yang sihat

🔮 Perlindungan antioksidan

🔮 bertindak sebagai antioksidan yang kuat dan berkesan yang melindungi tubuh anda dari radikal bebas yang menyebabkan tekanan oxidative

🔮 Untuk kulit yang sihat

🔮 Membantu mengurangkan rasa letih

🔮 Menggabungkan vitamin dan mineral penting untuk tulang, gigi, gusi yang sihat serta susunan tubuh secara umum.



Kalau korang berminat nak beli Cebion Vitamin C Effervescent ada dijual di Watsons & Guardian 








8 comments:

  1. Pernah nak try juga Cebion nih, tunggu stok vita C abih kita try yang ni pula

    ReplyDelete
  2. Hari- hari amik tablet 1000 mg dan jenis flavettes tu...makan jugak buah- buahan...lepas tu minum banyak air dan air suam is a must...

    ReplyDelete
  3. This particular is usually apparently essential and moreover outstanding truth along with for sure fair-minded and moreover admittedly useful My business is looking to find in advance designed for this specific useful stuffs… https://www.pearlsandpoodles.com/winged-eyeliner-with-spoon/

    ReplyDelete
  4. It seems that everyone and their mothers are posting videos on YouTube these days. Because of this, the competition for getting viewers and subscribers to your channel is extremely fierce and most videos get little to no hits at all. If you need some helpful tips to help you get more YouTube views, this article can help. There are many different factors which will ultimately affect the number of viewers and subscribers you attract. Some of these include the quality of your content, how you label your content, and how you market it. Get these 3 things right and you will get hits. buy youtube views

    ReplyDelete
  5. Over the years the definition of SEO has surely changed. Years ago everyone approached it like it was a giant science project and today it is approached for the most part like a marketing effort. Unfortunately we still see individuals and companies really butchering the craft of SEO and giving it a bad name by using shotty business practices and spammy efforts to try and "market" their websites. https://www.buyyoutubeviewsindia.in/youtube-marketing/

    ReplyDelete

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.