Kurangkan Masalah Eyebag Dengan Eye Patches

 

Ermm.. masalah aku dan eyebag ni memang tak dapat dipisahkan. Tapi aku ni jenis suka mencuba kan.. so kali ni kita cuba eye patches pula ye..


TARTE Pack Your Bags 911 Undereye Rescue Patches..

Hambik kau kemain panjang namanya kuikui...



Aku pulak jenis yang mudah terpengaruh dengan nama dan packaging yang menarik. Kira jadila terpengaruh terus beli. Tapi rasa berbaloi la pula. Sebab apa? Jom tengok sendiri kelebihan TARTE Pack Your Bags 911 Undereye Rescue Patches ~~



🌷Dengan kebaikan Rainforest of the Sea™ antioxidant complex. 

🌷Setiap applikasi sekali guna yang menyegarkan bawah mata korang.

🌷Patch ini juga menenangkan dan menghidrat di kawasan bawah mata yang halus.

🌷Bentuk patches yang halus, berkontur dan reka bentuk yang tidak melekat, tampalan gel fleksibel , patch yang berair menghalang daripada terlekat pada kulit. So tak payah risau rasa salut ke apa memang tak sakit langsung patches ni sebab dia tak melekat.

🌷 Teknologi yang diaktifkan dengan haba untuk sekali konsentrasi penyerapan yang lengkap. 

🌷Terdiri dari gel algae yang tepu dengan serum yang disuntikkan dengan minyak kelapa, ianya membantu melicinkan, menegangkan dan mencerahkan kawasan bawah mata untuk mengurangkan penampilan kusam dan garis-garis halus.




Banyak kan manfaat TARTE Pack Your Bags 911 Undereye Rescue Patches ni. Nak cuba? Klik je link bawah ni 

tarte - Pack Your Bags 911 Undereye Rescue Patches https://www.sephora.my/products/tarte-pack-your-bags










4 comments:

  1. Sama anak Sis Faizzah poakai ni, anak yang sulung, sebab dia pakai makeup dia.. beli pun time promosi jee murah..

    ReplyDelete
  2. banyak beli masa kat korea dl..
    tp akak sejenis yg pemalas btul nak guna hahha...
    sudah nya semua terbiar... huhuh

    nmpk gaya lepas ni nk kena tempek jgk...

    ReplyDelete
  3. Boleh tahan harga dia hehe. Tapi tengok ingredients tu nampak kualiti. Baloi lah cuba

    ReplyDelete

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.