Young Living Essential Oils ~ EO Envision Bantu Capai Target, Fokus Impian



Hari ni nak cerita pulak pasal EO Envision dari Young Living



Essential Oils Blend 'Envision' ni terdiri daripada campuran minyak pati Black Spruce, Lavender, Sage, Geranium, Orange, Rose. Nampak simple je EO harga pun bajet tapi bagus manfaatnya. Terutama kalau korang rasa tak bersemangat time tengah buat kerja, tak kira la kerja kat office ke kerja rumah pun boleh guna. Untuk blog ni pun haa, kalau tiba-tiba rasa kekeringan idea nak menulis, pun boleh try diffuse or inhale EO Envision ni. 



Ni antara yang aku da highlight kan sikit kelebihan EO Envision ~~


🚀Fokus pada impian

🚀Atasi ketakutan

🚀Berdikari

🚀Mengusir fikiran negatif

🚀Bantu masalah kemurungan

🚀Rasa rileks dan merehatkan

🚀Menstabilkan Emosi






Ada yang berminat nak cuba EO Envision? Meh whatsapp www.wasap.my/601161912909/yleo 


Harga murah murah je EO ni dalam kategori mampu milik lagi. 




2 comments:

  1. lavender ni mmg bau dia sedap and nyaman :)

    ReplyDelete
  2. mesti tenang je kan duduk dalam ruang yang bau lavender ni ;)

    ReplyDelete

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.