Jom borong perfume De'xandra dengan harga terhebat - Faizzah Amir

Tuesday, 13 June 2017

Jom borong perfume De'xandra dengan harga terhebat




 Assalamualaikum..ni aku nak bagitau perfume De'xandra tengah buat promosi raya harga terbaik punye..siapa je yang tak tau pasal perfume De'xandra ni kan??perfume daripada pati original & alkohol first grade,long lasting,dan yang paling penting diinspirasikan dari perfume jenama antarabangsa terkenal..

Okey yang masih lagi mencari perfume de'xandra dengan harga special ni,korang masih berpeluang kerana salah seorang agent De'xandra Mawar Kecik ⬅(klik ig beliau)
masih ada beberapa stok perfume de'xandra dengan tawaran harga seperti di dalam gambar. Bukan selalu dapat harga camni tau.. Nak cepat lagi whatsapp jela 📲 0197769571 tapi kena cepat-cepat jugak tau sebab promosi ni sampai 3 Julai 2017 je..tapi kalau korang nak dapat sebelum raya,wajib order sebelum 16 Jun 2017 tau..

So apalagi??borong la sebanyak mana perfume De'xandra yang korang nak..kita wangi-wangi bersama di aidilfitri ni 💕

2 comments:

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.