Sweet-sweet dengan Le'sanda Sweet Foundation

Korang dah fikir persiapan untuk raya ni?baju?kasut?beg tangan?tudung?songkok sampin?langsir?kuih raya? servis kete nak balik kampung?jangan lupa bayar zakat??or da siap prepare kesemuanya??yela tak lama lagi je kan kita umat islam di seluruh dunia nak sambut aidilfitri..

Bagi kita orang perempuan ni pulak barangan kosmetik atau makeup pun dah jadi satu kemestian sebagai keperluan di hari raya nanti..yela baju dah cantik2 takkan muka nak macam zombi..haishh tak mo larhh..

Okey aku nak promote sikit foundation dari le'sanda..aku ni tak berapa minat sangat pakai foundation sebab tak suka la rasa cam `heavy' kat muka..tapi bukan la bermakna aku tak pernah pakai langsung..tapi agak cerewet dan memilih sikit la bab2 foundation ni..




Tapi baru-baru ni bila sorang kawan bagi aku tester Le'sanda Sweet Foundation, terus jatuh cinta iolls.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜..sebab apa aku mudah jatuh cinta ngan Le'sanda Sweet Foundation?? Bila pakai rasa~~

๐Ÿ’ž Tak Berminyak 
๐Ÿ’ž Tak Bercapuk
๐Ÿ’ž Rasa ringan & lembut je bila pakai kat muka
๐Ÿ’ž Pakai sikit2 je da nampak flawless..nak tau flawless ke idok, meh tengok gambar testimoni by diriku sendiri di bawah ini ~~

                Flawless sikit ke banyak?? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜


Okey ni ada sedikit pencerahan tentang BAHAN-BAHAN yang terkandung dalam Le'Sanda Sweet Foundation :

๐ŸŠVitamin C
๐ŸŒนMencerahkan kulit
๐ŸŒนMengecutkan jerawat
๐ŸŒนmembina kolagen
๐ŸŒนkurangkan kesan sunburn
๐ŸŒนlindung kulit dr radikal bebas

๐ŸŒตALOEVERA
๐Ÿƒ Melembab Kulit 
๐Ÿƒ Merawat Jerawat
๐Ÿƒ Menghilangkan Stretch Mark 
๐Ÿƒ Melindungi daripada "sengatan" sinar matahari 
๐Ÿƒ Melambatkan Proses Penuaan Kulit 

๐ŸŒธLAVENDER OIL
๐Ÿ’„membersihkan kulit
๐Ÿ’„mematikan virus & bakteria
๐Ÿ’„menjaga kesihatan kulit
๐Ÿ’„membersihkan jerawat
๐Ÿ’„sebagai aromaterapi (mengurangi stress)
๐Ÿ’„detoxsifikasi kulit

๐ŸŒžSPF60
๐Ÿ‚ Semakin tnggi angka spf maka semakin lama juga untuk melindungi kulit anda.

Jangan risau, Sweet Foundation ni berkelulusan KKM tau. Dijamin selamat. 

Nak sweet guna la Le'sanda Sweet Foundation..calit sikit terus sweet..Jom melawa!

P/s ~~ Raya ke tak raya kita kena sentiasa melawa sweet muwit kan.. Korang nak sweet muwit jugak boleh pm agen Le'sanda Sweet Foundation Puan Mawar Kecik di instagram beliau..

No comments

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.