Tips Hilangkan Jerawat Dengan Cepat

 

Dari usia remaja sampai ke 30an ni paling tak syok bila time jerawat tumbuh laa..tak picit geram, nak picit kang jadi parut. Kuikuikui..

Lepas tu kan ada sometimes tu rasa tak selesa pun ye. Sakit tau jerawat ni. Dah tu lama pula jerawat tu dok bertapa kat kulit. Memang aku ni tak boleh dok diam. Mesti cuba cari cara untuk penyelesaian masalah ni. Nak try petua banyak je yang bagus tapi malas pulak hahaha. So kite cari skincare la ye.

Sebelum ni pun ada cuba juga pelbagai jenis dan jenama skincare untuk jerawat, tapi baru ni aku terjebak dengan 𝑺𝑨𝑭𝑰 𝑨𝒄𝒏𝒆 π‘Ίπ’π’π’–π’•π’Šπ’π’π’” dari jenama SAFI ni memang love sangattt...Ni haa aku beritahu korang kenapa 🧐⤵️


Rangkaian set penjagaan kulit SAFI Acne Solutions ni terdiri daripada ~~

🧑 Whipped Foam Sebum Cleanser

🧑 Clarifying 2 in 1 Cleanser 

🧑 Sebum Control Fluid 

🧑 Instant Spot Corrector

🧑 Soothing Gel Moisturiser 




🌻 Safi Acne Solutions ni mengandungi AHA, BHA & Neem ~~

     πŸ 𝑨𝑯𝑨 ~ π‘΄π’†π’π’‚π’π’ˆπ’ˆπ’‚π’π’Œπ’‚π’ 𝒔𝒆𝒍 π’Œπ’–π’π’Šπ’• π’Žπ’‚π’•π’Š & π’Žπ’†π’Žπ’ƒπ’‚π’π’•π’– 𝒑𝒓𝒐𝒔𝒆𝒔 π’‘π’†π’Žπ’ƒπ’‚π’‰π’‚π’“π’–π’‚π’ π’Œπ’–π’π’Šπ’• π’”π’‚π’Žπ’ƒπ’Šπ’ π’Žπ’†π’π’„π’†π’“π’‚π’‰π’Œπ’‚π’

          🍁 𝑩𝑯𝑨 ~ π‘΄π’†π’Žπ’ƒπ’†π’“π’”π’Šπ’‰π’Œπ’‚π’ π’Œπ’π’•π’π’“π’‚π’ π’šπ’‚π’π’ˆ π’Žπ’†π’π’šπ’–π’Žπ’ƒπ’‚π’• π’π’Šπ’‚π’π’ˆ π’‘π’π’“π’Š 𝒅𝒂𝒏 π’Žπ’†π’π’ˆπ’‚π’˜π’‚π’ π’”π’†π’ƒπ’–π’Ž

               πŸ π‘΅π’†π’†π’Ž ~ π‘΄π’†π’Žπ’–π’…π’‚π’“π’Œπ’‚π’ 𝒑𝒂𝒓𝒖𝒕 π’‹π’†π’“π’‚π’˜π’‚π’• 𝒅𝒂𝒏 π’Žπ’†π’π’†π’π’‚π’π’ˆπ’Œπ’‚π’ π’Œπ’–π’π’Šπ’•


Lagi yang best bila guna set SAFI Acne Solutions ni, tekstur nya yang melembapkan kulit tapi tak berminyak. Juga ia boleh membantu menghilangkan jerawat dalam 3 hari dan menghalang pembentukan jerawat baru! Best ke best? Hehehe...



Kalau korang berminat nak mencuba boleh dapatkan di drugstore berdekatan atau secara online.


Website : SAFI Malaysia 

Instagram : SAFI Malaysia 

Facebook : SAFI 

TikTok : SAFIMALAYSIA 










2 comments:

  1. Dulu pakai Safi, tapi manusia mudah berubah. Cihh. Adakah peluang untuk saya kembali?

    ReplyDelete
  2. menarik. macam-macam set keluar produk safi ni.

    ReplyDelete

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.