Tips Glowing Sepanjang Hari dengan Nano Gold CC Cream Hansaegee Nature


Haii korang..sedang buat apa tu? Masih ramai lagi yang memerap di rumah work from home atau sebagainya kan..jadi kat rumah mesti dah susun atur aktiviti kan..rasanya bila kat rumah memang aktiviti seharian lagi padat dari kat tempat kerja kan kan...


Dulu awal PKP aku fikir bila duduk rumah ni tak boleh nak bergaya or cantik-cantik, rugi la makeup beli tapi tak pakai. Then satu hari tu terfikir wehh siapa kata kat rumah tak boleh nak melawa?Kat rumah la lagi kena cantik-cantik apa semua tau. Lagi-lagi kita wanita, penampilan kena sentiasa jaga tau..hehehe


Macam aku ni masalah kulit wajah ni selalu je kusam tak bermaya..pagi-pagi dah kusam, bila lepas tengahari dah masak, buat kerja rumah lagi la nampak macam apa dah..so kena la touch up sikit..tapi kalau boleh aku nak something yang memudahkan dan paling penting buat aku nampak sentiasa glowing di mana saja gituuu...


Tengok ramai kawan-kawan yang tengah memerap kat rumah ni guna Nano Gold CC Cream dari Hansaegee Nature. Nampak maintain cantik je diorang malahan makin glowing kot..so try la beli satu..yeahh berbaloi sangat hasilnya tau. Mudah nak apply, glowing sepanjang hari pulak tu…


Kenapa aku recommend CC Cream ni kat korang? Kalau tak best aku takkan cerita kat blog tau. Macam yang aku cakap tadi krim ni 'all in one day' maksudnya lengkap dalam untuk penampilan wajah korang dari rumah sampai keluar rumah sambil menjaga kulit korang juga. Bagusnya mengenai Nano Gold CC Cream Hansaegee Nature ni, walaupun ianya warna putih,tapi bila di apply dan diratakan pada kulit ianya akan blend ikut tona warna kulit korang, so nampak glowing tapi natural gitu..



Gold Nano CC Cream Hansaegee Nature ni juga melembapkan kulit korang, selain itu ianya Anti Kedut, fungsi perlindungan Matahari SPF50 PA +++, menjaga kelembapan kulit sehingga kulit terasa ringan, tidak berminyak dan tidak melekit. 3 bahan utama yang terkandung dalam CC Cream ni ialah ~~



Air Mineral

๐Ÿต️ Menjaga keseimbangan PH kulit, 

๐Ÿต️ Menguatkan kedalaman penembusan kulit

๐Ÿต️ Melibatkan vitamin aktif, 

๐Ÿต️ Meningkatkan keanjalan kulit


 Ipomoea Hederacea Callus Culture Extract

 ๐Ÿต️ Meredakan kerengsaan kulit 

 ๐Ÿต️ Meredakan kesan anti-bakteria 

 ๐Ÿต️ Mengurangkan masalah kulit



 "Nano Gold" 

 ๐Ÿต️ Mencegah penuaan kulit 

 ๐Ÿต️ Menyekat sinaran inframerah jauh

 ๐Ÿต️ Aktiviti antimikrobial tinggi

 ๐Ÿต️ Aktiviti antioksidan yang tinggi


Aku memang gunakan Nano Gold CC Cream ni untuk aktiviti harian..banyak kerja harian nak diberi tumpuan, so aku memilih CC Cream ni, memudahkan, jimat masa dan of course cantik..hehehe


๐Ÿ”ฎ Fungsi Utama: 

๐ŸŒน Ia mengimbangkan dan memperbaiki tona kulit secara semulajadi. 

๐ŸŒน Memberi perlindungan matahari SPF 50 PA +++ 

๐ŸŒน Kulit licin dan semakin berseri-seri


Cara penggunaan - Sapukan Gold Nano CC Cream dengan tangan / jari (Bukan dengan berus), krim berwarna putih, setelah korang meratakan ke seluruh wajah , ia akan berubah warna untuk mengikut tona kulit korang secara semula jadi, menyeimbangkan tona kulit  sehingga kelihatan glowing dan cerah secara semula jadi. Kalau korang tak suka makeup tebal2, memang sesuai guna CC Cream ni sebab still tampak natural tapi cantik. Langkah-langkah nya juga sangat mudah dan senang untuk rutin aktiviti harian


           Tekstur Nano Gold CC Cream



Bila di blend pada kulit pada mulanya akan berwarna putih



Selepas beberapa minit ianya akan berubah mengikut tona warna kulit 


Boleh tengok gambar-gambar aku kat bawah ni dengan aktiviti harian bersama Nano Gold CC Cream Hansaegee Nature ⤵️








Korang boleh juga klik link di bawah ini untuk dapatkan lebih info mengenai CC Cream ini ⤵️

 <https://hansaegee.com/shop/s-recover-cc-cream.html>


Lepas aku guna Nano Gold CC Cream ni boleh nampak perubahan juga pada kulit aku, selain dari bertambah cerah, jerawat pun susah nak tumbuh..yang paling best ramai yang tegur kata kulit aku sekarang nampak berbeza, sentiasa lembap dan makin glowing. Siapa je tak suka dipuji kan..


Berminat nak cuba Nano Gold CC Cream? Boleh klik link kat bawah ni ye ⤵️


๐ŸBrand: Hansaegee Nature 

๐ŸWebsite: www.hansaegee.com/shop

๐ŸIG page: https://www.instagram.com/hansaegeenature/

๐ŸFB page: https://www.facebook.com/HansaegeeNature 

๐ŸYoutube page: https://www.youtube.com/c/HansaegeeNatureMalaysia
















2 comments:

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.