Penyelesaian Masalah Kulit Lengkap dengan ORYN Skincare

 


Ermm.. nak cari skincare laa.. kalau boleh nak yang boleh hilangkan whitehead, blackhead, jerawat & parut jerawat. Nak kurangkan kulit berminyak tapi tak nak sampai kulit kering nak kulit lembap je. Wah macam-macam pulak mintaknya ea huhuhu

No worries laa..boleh cuba ORYN Skincare. ORYN HydraBright Gentle Cleanser, ORYN HydraBright Moisturiser & ORYN HydraBright Clear Gel yang diformulasi daripada Multi-Action Vitamin C daripada Korea boleh bantu korang menyelesaikan masalah di atas. 


Meh kite story satu2 ye ⤵️⤵️

ORYN HydraBright Gentle Cleanser

🍊 Kulit lebih hydrated

🍊 Tidak mengeringkan kulit

🍊 Mengatasi masalah kulit berminyak

🍊 Menghilangkan jerawat dan parut jerawat

🍊 Kulit makin berseri dan tidak kusam 


ORYN HydraBright Moisturiser

🍊 Memberikan kelembapan pada kulit

🍊 Membuang lebihan minyak dan kotoran di kulit muka

🍊 Memastikan kulit kekal hydrated

🍊 Membantu mencerahkan kulit 

🍊 Mengurangkan tanda penuaan 

🍊 Menyerikan kulit


ORYN HydraBright Clear Gel

🍊 Menghilangkan whitehead dan blackhead

🍊 Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah

🍊 Salicylic Acid : Menghilangkan jerawat dan kemerahan pada kulit wajah

🍊 Niacinamide : Membantu mengecilkan pori 


Rasanya aku pun dah jatuh cinta dengan ORYN Skincare ni. Di awal penggunaan lagi dah nampak blackhead berkurangan, dan yang paling best sekali kawan-kawan tegur cakap kulit makin glowing dan tak kusam. Siapa je yang tak suka kena puji kan? Hehehe



Untuk info lanjut boleh klik link di bawah ⤵️

Website : ORYN Skincare

Instagram : ORYN Skincare

Facebook : ORYN Skincare HQ












3 comments:

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.