NuSTEM Review | Dynamic Nutrition

 


Umur kita semakin hari semakin meningkat. Yela takkan menurun pula. Semestinya semakin menginjak usia, kita akan mula mengamalkan pelbagai supplement atau makanan tambahan yang baik untuk menyokong kesihatan dan kecantikan. 

Macam aku yang dah nak masuk 32 tahun ni, juga mula memilih supplement atau makanan tambahan yang bagus. Salah satu yang aku amalkan baru-baru ini ialah NuSTEM dari Dynamic Nutrition. 



NuSTEM adalah formula lanjutan untuk penuaan yang sihat menggunakan CyanthOx ™ Tibetan Seaberry Concentrate & Ioniplex® Ionic Mineral.

CyanthOx ™ telah diuji secara klinikal untuk mencetuskan pembebasan sel stem dan meningkatkan jumlah sel stem yang beredar.

Ioniplex® adalah bahan yang dipatenkan yang telah terbukti secara klinikal untuk meningkatkan metabolisme mitochondrial dan memperbaiki tubuh pada tahap selular 



Antara kelebihan bila amalkan pengambilan NuSTEM ~~

๐Ÿ”ฎ Sokongan terhadap sel stem yang baik

๐Ÿ”ฎ Menambah bilangan sel stem yang beredar

๐Ÿ”ฎ Mempercepat pembaikan tisu di peringkat sel

๐Ÿ”ฎ Menyokong pembaharuan tisu harian

๐Ÿ”ฎ Menggalakkan penuaan yang sihat

๐Ÿ”ฎ Menyokong prestasi fizikal di semua peringkat

๐Ÿ”ฎ Kuasa antioksidan - melindungi daripada kerosakan oxidative

Fiza sendiri dah cuba, rasanya pun sedap macam air anggur tak ada rasa yang pelik-pelik ke apa. 

Berminat atau ingin tahu lebih lanjut mengenai produk ini boleh klik link di bawah ⤵️

Website : Dynamic Nutrition 

Instagram : Dynamic Nutrition

Facebook : Dynamic Nutrition 











1 comment:

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.