Pelbagai Pilihan Pakej Studio Photoshoot Raya Dengan Harga Berpatutan di The Empire Studio Johor Bahru

 

Kisahnya semua kau baru menyempat nak cerita hujung-hujung raya ni kan.. Eh dah  pun hari ni pun 29 Syawal. Esok dah 30 Syawal.. Lusa dah Zulkaedah.. kuikuikui



Menggamit Nostalgia Raya Di Kampung!

Aku pilih tajuk ni untuk tema photoshoot raya tahun ni. Rindu suasana kampung wehh...

Sebelum PKP haritu menyempat photoshoot raya  bersama group JDT Blogger  dan family memasing bertempat di The Empire Studio Johor Bahru.  



 Terima kasih bebanyak kat team The Empire Studio walaupun pertama kali pengalaman photoshoot kat sini  alhamdulillah puas hati sangat dengan servis diorang. Layanan tiptop, photographer dan assistant semua layan je kerenah kami, sempoi, friendly dan yang paling penting suami ngan anak dari tak senyum pun boleh jadi senyum 🤣

Paling aku suka mesti la pilihan latar belakang studio yang sangat menarik. Memang onzzz dengan mood raya. Lepas upload gambar-gambar cun family kami kat sosial media hari tu, ramai yang bertanyakan pakej photoshoot kat sini. Saudara mara, kawan aku, kawan suami pun dok tanya. 


Harga pakej yang ditawarkan sangat berpatutan dan pastilah berbaloi dengan hasilnya kan. Boleh rujuk gambar pakej-pakej studio kat bawah ni ye. Tapi tahun ni dah habis pun raya. Kalau korang nak photoshoot biasa tu boleh la lepas pkp kot. Tahun depan mungkin ada tema photoshoot raya yang lebih menarik, harap aku dan keluarga dapat peluang lagi photoshoot kat sini. Hehehe






Location : 

*Photo Studio Raya @ The Empire Studio* 

Lokasi:

The Empire Studio

53-02, Jalan Aliff 4, Taman Damansara Aliff, 81200 Johor Bahru, Johor

https://maps.app.goo.gl/MUqfJZDapFNiqjnEA









4 comments:

  1. bila buat photoshoot latarbelakang kampung, maka terubat la rindu kat kg halaman. maklum la x leh balik raya...

    ReplyDelete
  2. Cantik ada background rumah kampung..rindu la kampung huhuu

    ReplyDelete
  3. Cantikk cantikkk gambo .. Memang terbaikkkk gitu...

    ReplyDelete

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.