LIRIK LAGU PARAH ~ AYDA JEBAT



.        Kredit Foto : Instagram Ayda Jebat 



           Sumber video ~ YouTube 


  Komposer : Ayda Jebat, Ezra Kong & MimiFly

  Penulis lirik : Ayda Jebat, Ezra Kong & MimiFly

             Tahun : 2020 



Harus aku berdiam saja

Kerna ku tak mampu kata apa-apa

Sungguh tak ku tersangka dia

Jejaka pendusta kau berkayu tiga


Kau satu dalam sejuta

Cik abang kau OK?

Jadi apa kurangnya aku?


Hatiku parah parah pa-parah parah

Parah keranamu

Kini berdarah darah da-darah darah

Darah keranamu


Jangan kau kata kau benar-benar cinta padaku

Hatiku parah parah pa-parah parah

Parah kerana kamu


AJ

Ke-ke-kerna kamu

Kamu


Parah kerana kamu

(kerana kamu)


Lama sudah kamu mendua

Ternyata semua hanyalah sandiwara


Ku satu dalam sejuta

Cik abang kau OK?

Jadi apa kurangnya aku?


Hatiku parah parah pa-parah parah

Parah keranamu

Kini berdarah darah da-darah darah

Darah keranamu


Jangan kau kata kau benar-benar cinta padaku

Hatiku parah parah pa-parah parah

Parah kerana kamu


Kerana kamu…

Parah kerana kamu…

Parah kerana kamu…


Hey!!!

AJ!!!

Kerna kamu!!!


Ingat aku kisah engkau siapa?

Sudah engkau bukan siapa-siapa

Look at you now look at me kau rasa


Ku tak tak tak

Takkan pernah kerna kamu


Hatiku parah parah pa-parah parah

Parah keranamu

Ku…parah parah pa-parah parah

Parah keranamu


Parah parah pa-parah parah

Parah keranamu


Dahlah…

Tak tak tak

Takkan parah kerna kamu


                 🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵


🎧 Dari dulu rajin layan lagu Ayda Jebat sebab ada je kelainan tiap kali dia keluar single baru. Oh ye tahniah buat Ayda Jebat dah selamat pun bernikah dengan pilihan hatinya, Nabil Mahir yang juga seorang pelakon dan pengacara. Alhamdulillah. Sama cantik sama padan. Semoga berkekalan hingga ke jannahNya.. Aaminn aaminn ya rabbal alaminn.. 





4 comments:

  1. cantik ayda jebat. dia kahwin pun nampak seri cantik

    ReplyDelete
  2. lsgu baru dia ka ni ? alright .. thanks sharing sbb tak pernah dgr lagi

    ReplyDelete
  3. Lagu dia lebih kurang canggung tp no wonder la sbb komposer pon ezra kong.

    ReplyDelete

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.