Tepung Ayam Goreng Ala Mamak Style by Mida's Kitchen ~ Padu Bakhang!!! - Faizzah Amir

Saturday, 19 October 2019

Tepung Ayam Goreng Ala Mamak Style by Mida's Kitchen ~ Padu Bakhang!!!


Hai korang..angkat tangan siapa yang suka makan ayam goreng kat sini?? Tak kira lah ayam goreng tepung ke kunyit ke. Mesti ramai kan. Yela pada aku ayam goreng ni pada aku salah satu menu yang mudah disediakan dan boleh buat menambah nasi juga betul tak hehehe..

Ok meh mai dekat sikit aku nak kenalkan kat korang salah satu produk yang bakal viral ni insyaAllah iaitu tepung ayam goreng ala mamak style by mida's kitchen.
Hah korang yang suka sangat dengan ayam goreng kat mamak tu atau pun yang belum pernah rasa tapi nak cuba-cuba boleh la beli tepung ni. Cara nak buat pun mudah sesangat uollsss. Just tambah sebiji telur, bawang putih dan halia kisar dan gaul ayam  dengan tepung ayam goreng ala mamak style by mida's kitchen ni secukup rasa.

😋😋😋

First time aku grab 3paket. Pasni nak repeat lagi buat stok. 


Korang tengok gambar kat atas ni confirm terliur kan jangan malu-malu nak mengaku ea. Aku pun sampai tak ada caption nak letak. Rasa ayam goreng tu pulak of course la padu bakhang!! Berebut iollsss satu family..semua lepas makan dengan nasi pakat nak meratah ayam lak. Kihkihkih
Tepung ayam goreng ala mamak style by mida's kitchen ni jugak tak limited pada ayam goreng je. Korang boleh cuba apply bakat memasak korang tu dengan tepung ala mamak style by mida's kitchen ni dengan sotong ke, udang, kentang dan lain-lain.

Lepas tu korang jamu lak suami, anak, ibu ayah, mertua, adik beradik, ipar duai, jiran tetangga, rakan taulan ataupun musuh ketat pun boleh. Mana tau lepas ni musuh tu boleh jadi kawan sebab terharu korang belanja ayam goreng yang super sedap terangkat ni. Cuba laa 😜😜

Ok apa tunggu lagi kalau berminat boleh cepat-cepat whatsapp atau nak order melalui aku pun boleh juga meh whatsapp www.wassap.my/601161912909

Cepat-cepat whatsapp tau sebab stok pun dah tak banyak sebab permintaan untuk tepung goreng ayam ala mamak style by mida's kitchen ni sentiasa dapat permintaan yang tinggi. Buat banyak pun laku kerassss. So jom order gerenti puas hati selera bertambah-tambah.

Ok bye aku nak sambung meratah ayam goreng tu. Jumpa lagi di entri berikutnya...

2 comments:

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.