Pelbagai Pilihan Juadah Berbuka Puasa di Bazaar Makan-Makan, Opero Hotel Johor Bahru

 



Berpeluang join berbuka puasa di π΅π‘Žπ‘§π‘Žπ‘Žπ‘Ÿ π‘€π‘Žπ‘˜π‘Žπ‘›-π‘€π‘Žπ‘˜π‘Žπ‘› @ π‘‚π‘π‘’π‘Ÿπ‘œ, sangat mengujakan ye..

Bukan mengenai menu je yang korang boleh tengok sendiri gambar ada pelbagai pilihan menarik, tapi suasana dan view pun memang love sangattt..

Ada lebih 400++ menu yang korang boleh dapat kat sini dan yang paling penting semuanya sudah pasti menepati citarasa punya la..Yeke?? Yela..kena cuba sendiri baru tahu. Tak cuba lagi jangan buat spekulasi hehehe...


























Siap dihiburkan dengan persembahan lagu-lagu tradisional






















Ikutkan hati aku ni macam nak try semua je tau menu yang ada. Ini pun dah tak larat nak sumbat. Alhamdulillah kenyang dan puas hati dengan pilihan menu kat sini. Korang boleh tengok sendiri laa gambar-gambar yang aku share. Dari hidangan Melayu, Cina, India, Western dan pelbagai lagi semua ada. Berbaloi kalau bawa family sekali.


In sya Allah lain kali moga ada rezeki lagi makan-makan sini hehehe...


Oh ye untuk info lanjut mengenai harga setiap pax dan contact boleh tengok kat bawah ni ⤵️


πΊπ‘Ÿπ‘Žπ‘›π‘‘ πΉπ‘™π‘œπ‘Ÿπ‘–π‘’π‘  π΅π‘Žπ‘™π‘™π‘Ÿπ‘œπ‘œπ‘š

π‘‚π‘π‘’π‘Ÿπ‘œ π»π‘œπ‘‘π‘’π‘™ π½π‘œβ„Žπ‘œπ‘Ÿ π΅π‘Žβ„Žπ‘Ÿπ‘’

6.30π‘π‘š - 10.30π‘π‘š

𝐴𝑑𝑒𝑙𝑑𝑠 : 𝑅𝑀 148.00 𝑛𝑒𝑑𝑑

πΆβ„Žπ‘–π‘™π‘‘π‘Ÿπ‘’π‘› : 𝑅𝑀69.00 𝑛𝑒𝑑𝑑


π‚π¨π§π­πšπœπ­ : 𝐁𝐚𝐑𝐚𝐫𝐒𝐧/π…πšπ‘π¦π’

 +πŸ”πŸŽπŸπŸ - πŸ‘πŸ”πŸ– πŸŽπŸŽπŸ–πŸ—πŸ—

𝐨π₯𝐒𝐯𝐚𝐜𝐚𝐟𝐞@𝐨𝐩𝐞𝐫𝐨𝐑𝐨𝐭𝐞π₯.𝐜𝐨𝐦

𝐰𝐰𝐰.𝐨𝐩𝐞𝐫𝐨𝐑𝐨𝐭𝐞π₯.𝐜𝐨𝐦










1 comment:

  1. Memang rasa puas betul makan di Opero ni kannn...

    ReplyDelete

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.