Review Bake Ur Own Brownies Kedut

 

Haii..duduk-duduk rumah ada jela otak ni nak mereka-reka perkara yang nak dibuat. Benda utama yang selalu fikir ialah tang masak..yes hari-hari kena fikir nak masak apa kan..


Pernah sebelum ni aku share entri pasal brownies kedut kan, sekarang ni tak payah risau nak buat brownies pun dah ada cara mudah bahan disediakan tak susah pun kan. 




Haa kali ni aku nak share cara mudah lagi nak buat brownies kedut. Bake Ur Own Brownies Kedut dari Passion Food. Kalau nak cara paling mudah dan cepat buat brownies boleh beli box ni. Semua bahan disediakan buat brownies dalam cup je senang terus makan sambil tengok tv or apa-apa je. Cuma kena tambah telur je.. senang sangat kan ..




Maafkan rupa brownies aku tu ye..kes nya berebut dengan anak bujang lelaki umur 2 tahun ni haa, jadi topping apa semua ke mana dah...tapi bab rasa tu aku recommend korang beli ..at least simpan stok ada juga something tukar-tukar selera untuk family kan...


Okla kalau korang berminat nak dapatkan Bake Ur Own Brownies Kedut ni, boleh Direct Message (DM) Instagram klik link di bawah ni ye ⤵️

https://instagram.com/passionfoodcafejb?utm_medium=copy_link 





No comments

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.