Menghitung Hari Jadi Warga Emas - Faizzah Amir

Sunday, 1 September 2019

Menghitung Hari Jadi Warga Emas








Assalamualaikum September. Hai September. Hello September. Welcome September.

Adakah korang tertanya kenapa aku beria sangat dengan bulan september ni???

Ok straight to the point laa. September ni bulan kelahiran aku dan bulan kelahiran my mum. 10 September tarikh lahir aku. Mak aku pulak 9 September. Macam janji-janji pulak kan anak beranak sebelah tarikh. Kalau sama tarikh kan lagi best. Cantik apa tarikh 9.9 tu kan.

Mak aku suka buat lawak cakap tarikh lahir aku 10 september tak apa. Sama tarikh dengan dia pun tak apa janji jangan awal contoh macam 8 september ke. Lawan tokey katanya hehehe...

Tapi kan tahun ni aku macam terlebih teruja sikit kerana sebagai seorang yang dilahirkan pada tahun 1989 yang juga penutup geng 80an..sukacitanya dimaklumkan tahun ni aku bakal berumur 30 tahun atau 30 sen atau 3 series atau apa-apa jela.. Kuikuikui. Betul ke aku teruja ni wehh?? Banyak lagi azam sejak dari dalam perut belum tercapai tau.. Kihkihkih

Apa pun alhamdulillah aku bersyukur setiap hari diberi peluang oleh Allah S.W.T untuk bernafas di bumi nya ini. Semestinya bersama mereka yang tersayang.

Semoga aku dipanjangkan usia lagi berpuluh-puluh tahun dan mencapai cita-cita yang still tertangguh itu. Semoga juga kebahagiaan yang sekarang ini berkekalan selamanya. In sya Allah. Aaminn yra...

P/s ~ Ermmm.. Uolls dah tau tarikh lahir iolls tu, apa lagi standby laa kek sebijik ke, dua 3 bijik ke hehehe... 🤪🤪

10 comments:

  1. welcome to 3 series...hahahhahaa

    ReplyDelete
  2. alaa baru 30 sen.. akak 2 tahun lagi nak masuk 40 sen dah hahaha

    ReplyDelete
  3. Hahahaha alahii baru nak masuk 30 tahun, Sis ko ni nak cecah 5ptahun dah ni Faizzah hahahaha

    ReplyDelete
  4. ala baru nak masuk warga emas ke. saya dah lama masuk dah.. huhu

    ReplyDelete
  5. Alaaa tapi rupa sweet 17 tuuuuu

    ReplyDelete

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. [https://faizzahamir.blogspot.com/] does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information.

Thank You.